Satu Hannuksela

Hellävaraista hammashoitoa Tampereelta

Oikomishoito/Hypnoosihammashoito

Oikomishoidosta aikuisena

Suun ja hampaiston vaikutus kasvojen kokonaisilmeeseen on merkittävä. Se miltä hymy näyttää on tärkeää. Tasapainoinen, hoidettu hampaisto on osa huoliteltua ulkonäköä. Hymyilemisestä ja nauramisesta ihmisten kanssa voi nauttia. Työelämässä myös ulkonäköpaineet ovat lisääntyneet. Jos hampaita on jouduttu jostain syystä poistamaan, on siitä saattanut seurata sellaisia muutoksia purennassa jotka haittaavat suun normaalia toimintaa ja aiheuttaa purentavaivoja tai päänsärkyä. Monella ei ole ollut lapsuudessaan mahdollisuuksia oikomishoitoon, mutta hampaita voidaan oikoa ihan hyvin myös aikuisena.

tai nuorena

Julkisen hammashuollon voimavarat riittävät vain kaikkein vaikeimpien purentavirheitten korjaamiseen. Vinot hampaat – ”peikon hymy” - voivat siis jäädä hoitamatta. Oikomishoito on silti tarpeen jopa täysin esteettisistäkin syistä. Kaikilla on mahdollisuus saada sellainen hymy, jonka kanssa voi tuntea itsensä kauniiksi tai komeaksi. Se luo itseluottamusta ja tuo varmuutta esiintymiseen ja sosiaalisiin tilanteisiin. Saa olla hyvän näköinen.

Hoidon kulusta

Hoidossa käytetään hampaanvärisiä keraamisia kiinnikkeitä, joten oikomiskojeet eivät erotu ikävällä tavalla. Hoidon alussa hampaat voivat tulla hieman araksi, mutta se menee yleensä ohi parissa päivässä. Hoito kestää yleensä vajaasta vuodesta noin kahteen vuoteen. Vastaanotolla on tarpeen käydä noin kerran kuussa. Potilaat kertovat, että oikomishoidon jälkeen on ihanaa tuntea olevansa hyvän näköinen. On hauska seurata kun kojeitten purkamisen jälkeen hoidon päättyessä potilaat peilaavat hampaitaan uudestaan ja uudestaan.

Invisalign – Huomaamaton oikomishoito

Oikominen ilman rautoja on mahdollista Invisalign-tekniikalla. Oikomishoito tehdään irroitettavilla muovisilla oikomiskalvoilla, jotka voi itse milloin tahansa tarvittaessa poistaa. Oikomiskalvot ovat läpinäkyvät ja huomaamattomat, ja tekniikan etu on myös sen käyttömukavuus. Hoitomuodon etuna ovat myös sen nopeammat tulokset kuin perinteisillä menetelmillä toteutetussa oikomishoidossa. Kolmiulotteisen tietokonemallinnuksesta johtuen voidaan hoidon lopputulosta tarkastella etukäteen jo ennen hoidon aloittamista.

www.invisalign.fi

Palvelut

  • yleishammashoito
  • esteettinen hammashoito
  • ien- ja tukikudossairauksien hoito
  • suukirurgia
  • hammasimplantit ja oikomishoidot
  • irto- ja kiinteä protetiikka
  • työterveyshammashoito

Pelkopotilailla on mahdollisuus esilääkitykseen.

 

Satu Hannuksela

Satu Hannuksela on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1993 Turun yliopistosta. Hän toimii yksityisenä hammaslääkärinä, mutta ei kuulu mihinkään ketjuun, joka sanelee paljonko potilailta tulisi laskuttaa.
Laskun yhteydessä ei ole toimistomaksua, mutta mahdollisuus Kelan suorakorvaukseen. Hinnat ovat aina kilpailukykyiset.

 

Hellävaraista hammashoitoa

"Olen käynyt Sadulla jo yli 20 vuotta.

Hän on aina yhtä ystävällinen ja hellävarainen."