Satu Hannuksela

Hellävaraista hammashoitoa Tampereelta

Esteettinen hammashoito

Esteettisellä hammashoidolla voidaan korjata hampaiden poikkeavaa asentoa,pituutta, väriä, rakoja hampaiden välillä. Mainittuja virheitä voidaan korjata esimeriksi yhdistelmämuovilla tai posliinikuorikoilla. Vanhat ja värjääntyneet paikat voidaan uusia. Nykyiset yhdistelmämuovimateriaalit ovat huomaamattomia ja kauniita.

Hammaslaminaatti

Hammaslaminaatti on hampaan ulkopinnalle kiinnitettävä ohut posliinikuori, jolla saadaan hampaan ulkokuori luonnollisen kauniiksi. Hammaslaminaatteja tehdään yleensä parillinen määrä (2-6), jotta lopputulos saadaan luonnollisimmaksi. Materiaalina käytetään lähinnä lasikeramiaa. Kaikki posliinityöt tehdään luonnollisesti huomioiden potilaan toiveet. Hoitokäyntejä tarvitaan kaksi. Ensimmäisellä kerralla hiotaan hammasta noin 0,5 mm, jäljennetään laminaatti, ja valmistetaan väliaikaiset laminaatit. Jäljennös lähetetään laboratorioon, joka valmistaa hammaslääkärin ohjeiden mukaisesti laminaatit. Seuraavalla kerralla laminaatti liimataan hampaan pinnalle yhdistelmämuovilla. Oikein tehty laminaatti ei irtoa.

Esteettinen hoitoEsteettinen laminaateillaTapaturmapotilasTapaturma

Valkaisuhoito

Valkaisuhoidossa hampaiden valkaiseminen tapahtuu käyttämällä valkaisevaa geeliä joko vastaanotolla tai kotona yksilöllisesti valmistettujen valkaisulusikoiden avulla. Kotivalkaisussa otetaan hampaista mallit, ja laboratorio valmistaa yksilölliset valkaisulusikat. Lusikkaan laitetaan valkaisugeeliä ja lusikoita pidetään suussa hampaiden pinnalla tavallisesti kolmena yönä. Mikäli toivotaan vaaleampaa tulosta, vaalennusta jatketaan 1-3 viikkoa.

Kokokruunut

Myös kokoruunun valmistus voi olla esteettistä hoitoa. Tällöin hampaan kaikki pinnat joudutaan hiomaan. Kuten laminaatti, kruunu valmistetaan posliinista, mutta vahvempana kerroksena. Näin kruunuja voi käyttää hammaskaaressa myös taka-alueella.

Varaa aika tästä

 

Palvelut

  • yleishammashoito
  • esteettinen hammashoito
  • ien- ja tukikudossairauksien hoito
  • suukirurgia
  • hammasimplantit ja oikomishoidot
  • irto- ja kiinteä protetiikka
  • työterveyshammashoito

Pelkopotilailla on mahdollisuus esilääkitykseen.

 

Satu Hannuksela

Satu Hannuksela on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1993 Turun yliopistosta. Hän toimii yksityisenä hammaslääkärinä, mutta ei kuulu mihinkään ketjuun, joka sanelee paljonko potilailta tulisi laskuttaa.
Laskun yhteydessä ei ole toimistomaksua, mutta mahdollisuus Kelan suorakorvaukseen. Hinnat ovat aina kilpailukykyiset.

 

Hellävaraista hammashoitoa

"Olen käynyt Sadulla jo yli 20 vuotta.

Hän on aina yhtä ystävällinen ja hellävarainen."